Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle akşam sohbetinde buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu HMB Ulusoy MTA Lisesinde eğitim gören ve okulun pansiyonunda kalan öğrencilerle akşam sohbetinde buluştu.

Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle akşam sohbetinde buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu eğitim öğretim faaliyetlerinde öğrenciyi merkez alan anlayışla öğrencilerin gönül ve zihin dünyalarına dokunmaya çalışıyor.

Okul ve kurum ziyaretleri ile öğrencileri okullarında ziyaret ederek onlarla geleceğe dair motive edecek uyarı ve telkinlerde bulunan Müdür Kabahasanoğlu, HMB Ulusoy MTA Lisesinde eğitim gören ve okulun pansiyonunda kalan öğrencilerle akşam buluşarak sohbet etti.

Okulun pansiyonunun yemekhanesinde akşam yemeğinin ardından gerçekleştirilen buluşmaya HMB Ulusoy MTA Lisesi Müdürü Bülent Saka, Müdür Yardımcıları Hasan Baştan, Hüseyin Kadı, nöbetçi öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Müdür Kabahasanoğlu sohbette yaptığı konuşmada, “Öncelikle bizleri sizlere böyle güzel bir atmosferde sizler gibi değerli öğrencilerle buluşturduğu için okul müdürümüze teşekkür ediyorum. Sizler bizler için çok önemlisiniz. Ülkemizin en büyük zenginliği sizlersiniz. Onun için sizlerin daha iyi imkan ve gelecekte daha güzel fırsatlar yakalamanız için her türlü çalışmayı tedbiri alıyoruz. Başarıya giden yolda mutlaka bir hedefiniz olmalıdır. O hedef doğrultusunda planlı ve disiplinli çalışmalısınız. Önünüze çıkacak engellere karşı, sizleri ideallerinizde geri bıraktıracak tüm olumsuzluklara karşı sabırlı olmalısınız. Geleceğinizi şekillendirecek, sizleri başarıya götürecek unsurlardan biri de sorumluluk bilincidir. Kendinize karşı, ailenize karşı, ülke ve milletinize karşı bunların yanında umudunu Türk Milletine bağlayan mazlum milletlere karşı sorumluluk bilincinde olmalısınız. Bizleri de günün bu saatinde sizlerle buluşturan düşünce budur. Bu inanç ve azimle mesai mefhumu tanımadan çalışıyoruz. Rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24