Müdür Balcan’a hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Yönetimi Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdürlüğüne atanan Mehmet Balcan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Müdür Balcan’a hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği yönetimi Of Merkez Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdürlüğüne atanan Mehmet Balcan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş, Fahri Hacıcaferoğlu ve Nihat Yılmaz’ın katıldığı ziyarette Dernek Yöneticileri Müdür Balcan’a yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Eğitimde başarının yolunun disiplinden geçtiğini ifade eden Müdür Balcan; “2000 yılından beri Of’ta görev yapıyorum. Keler, Kıyıcık ve Eskipazar İlköğretim okullarında idarecilik yaptım. Şimdi de buradayız. Eğitimde başarının yolu disiplinden geçiyor. Biz de bu düşünceden hareketle disipline önem veriyoruz. Eğitimde başarılı bir okuluz. İnşallah bu başarıyı daha da yukarılara taşıyabilmek için idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla el ele verip mücadele edeceğiz. Başarılı olacağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Balcan Kimdir?

1968 yılında Rize’nin Ardeşen İlçesi, Yukarı Durak Köyü’nde doğan Balcan, İlkokulu köyünde okudu. Ardeşen İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra 1994 yılında K.T.Ü. Giresun Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Konya Selçuklu Sızma Kasabası İlkokulu Sınıf Öğretmenliğine atandı. 1997 yılında Milli Eğitimden ayrılarak Konya Özel Meram Gençlik ilköğretim okulunda dört yıl idarecilik yaptı. 2000 yılı Aralık ayında açıktan atamayla Trabzon Of Keler İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı ve 2001 yılında tekrar idareciliğe başladı. 2004 yılında Of Kıyıcık İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandı. 2010 yılında ise zorunlu yer değiştirme nedeniyle Of Eskipazar Ortaokulu Müdürlüğüne atandı. 2014-2015 Eğitim sezonu başında da Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdürlüğüne atandı. Çeşitli dernek, vakıf ve sendika yönetim kurulu üyeliği faaliyetlerinde bulunan Mehmet Balcan evli ve üç çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

SAYIN MÜDÜRÜM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

Adem GÜNDÜZ
Adem GÜNDÜZ - 9 yıl Önce

Tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24