Müdür Aktaş’tan Okul Müdürlerine; Sürekli güncel olun

Of’ta düzenlenen toplantıda Okul Müdürleriyle buluşan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş yaptığı açıklamada “Sürekli güncel olun. Ezberlenmiş bir müdür olmayın. Eğitimde yeni işler yapın, Öğretmenlerinizin motivasyonu için farklı etkinlikler yapın” dedi.

Müdür Aktaş’tan Okul Müdürlerine; Sürekli güncel olun

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Of’ta düzenlenen toplantıda Okul Müdürleri ile buluştu.

 

Toplantı öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte 28 Şubat İlkokulunu ziyaret eden Müdür Aktaş, öğretmenlerle sohbet etti.

 

Müdür Aktaş öğretmenlere yaptığı konuşmada; “Yeni eğitim-öğretim yılınız kutlu olsun. Son yıllarda ilimizin akademik, sosyal, kültürel başarısı gözle görülür bir şekilde artmış durumdadır. Bunda en büyük pay sizlere aittir. Çünkü bu işin öznesi sizlersiniz. Öğretmensiz başarı olmaz. Sizlerden isteğimiz öğrencilerin kalbine dokunmanız, onların hayatlarına olumlu izler bırakmanızdır. Ben buraya

sizleri dinlemeye geldim. Sizlerin bir derdi sıkıntısı olup olmadığını sormaya, Milli Eğitim Bakanımızın selamını iletmeye geldim. Aranızdaki bu muhabbeti, gözlerinizdeki bu ışığı gördüğüm için çok mutlu oldum. Bizleri sizlerin bu özel alanınız öğretmenler odasında ağırladığınız için teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Öğretmenleri dinleyen, onların sorunlarını yanıtlayan okul bahçesinde idarecilerle günün anısına fotoğraf çektirildikten sonra  Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş okuldan ayrıldı.

 

Müdür Aktaş, ziyaretin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Of’ta bulunan okul ve kurum müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Değerli İl Milli Eğitim Müdürümüzün gerek bugün, gerekse diğer zamanlarda bizlerin yanında olup Of’un eğitimine destek verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizde eğitim ailesi olarak birlikte çalışıyor ve her daim başarımızı artırmanın çabası içinde oluyoruz. İnşallah eğitim adına birlikte daha güzel işlere imza atacağız. Rabbim kazasız, belasız, başarılı bir yıl geçirmeyi hepimize nasip etsin” sözleriyle duygularını belirtti.

 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da müdürlere yaptığı konuşmasında, Yeni dönem demek yeni heyecanlar, yeni umutlar demektir. Ben de bugün buraya yeni eğitim- öğretim yılında ne yapabilirizi konuşmaya, sizlerin fikirlerini dinlemeye geldim. Okul Müdürleri olarak önceliğimiz eğitim olsun, eğitimin dışındaki işler asıl amacınızdan bizleri alı koymasın. Öğretmenlerle sürekli iletişim halinde olun. Zümreleri önemseyin, zümreleri kopyala yapıştır anlayışıyla yapmayın. Çünkü zümre bir öğretmenin dersinin anayasasıdır. Sürekli güncel olun. Ezberlenmiş bir müdür olmayın. Eğitimde yeni işler yapın, beklenmedik güzellikleriniz olsun. Öğretmenlerinizin motivasyonu için farklı etkinlikler yapın. İnsan, insanın gölgesinde yetişir sözü mucibince okulunuzdaki yeni gelen, eksikleri olan öğretmenlere yardımcı olun. Okullarınızdaki bu gayret ve anlayışla çalıştığınızda inanıyorum ki bugünümüz dünümüzden daha iyi olacaktır.” dedi.

 

Konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş müdürlerin sorularını dinleyerek gelen soruları yanıtladı.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Of’ta bulunan okul ve kurum müdürleriyle yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, . Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, . Of İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24