Müdür Aktaş’tan İlve Yeşilyurt Kız Yurduna ziyaret

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş İlve Yeşilyurt Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek yurtta kalan İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle sohbet etti.

Müdür Aktaş’tan İlve Yeşilyurt Kız Yurduna ziyaret

Yeşilyurt Ailesi tarafından Of’a kazandırılan 104 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

 

Lavabo, duş ve wc’lerinin içinde bulunduğu 3’er kişilik odaları, yemekhanesi, TV ve Oturma salonları ile modern ve ferah ortamıyla 5 yıldızlı bir oteli andıran İlve Yeşilyurt Kız Öğrenci Yurdu, 54 öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül, Müdür Yardımcıları Hızır Başaran, Zeliha Aydoğan ve Adnan Karaismail, Emekli Öğretmen İrfan Göktaş, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Köşe Yazarımız İzzet Keleş yurdu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

 

Öğrencilerle birlikte akşam yemeği yiyen Aktaş, daha sonra öğrencilerle sohbet etti. Yurdun Of’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Aktaş, yurdun Of’a kazandırılmasında maddi ve manevi katkıları olan Yeşilyurt ailesinin geçmişleri için öğrencilerden birer Fatiha okumalarını istedi.

 

Güzel bir ortamda konaklama imkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını belirten Aktaş, öğrencilere çok çalışarak çevrelerine örnek birer öğrenci olmalarını, yurdun yapımında emeği geçenlerin de emeklerinin hayırlı işlere hizmet ettiğini göstermelerini istedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ilyas
ilyas - 9 yıl Önce

yurtlarda ve kur´´an kurslarındaki öğrencilere bu muameleyi hafızlık döneminden bu yana hep tuhaf karşılamışım.Öğrenciler yere oturuyor onlara nasihat verenler koltuklarda. Nasihat verenlere bir aciz nasihatim olsun.Ne zaman ögrenciler gibi sizlerde yerde oturarak veya ögrencileride sandalyede oturdarak nasihat ederseniz fayda verir.Görüntü cok yanlış

derebeyi
derebeyi - 9 yıl Önce

İlyas arkadaşın tespiti çok doğru ve yerinde çok yanlış bir fotoğraf vermişler ve bunun içinde Milli eğitim Müdürü de var ayıptır görgüsüzlüktür....

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24