Milli Eğitim’den Öğrenci Servislerine sıkı denetim

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Of’ta taşımalı eğitim kapsamında okul ve kurumlarda öğrenci taşıması yapan Okul Servis Araçları denetlendi.

Milli Eğitim’den Öğrenci Servislerine sıkı denetim

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kendisine bağlı okul ve kurumlarda öğrenci taşıması yapan Okul Servis Araçlarına yönelik denetleneler yaparak öğrenci güvenliğine ayrı bir önem veriyor.

 

Bu amaçla Taşımalı Eğitimden Sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir değişik zamanlarda araçları denetleyerek öğrencilerin yaşaması muhtemel sorunları önceden tespit ederek güvenli taşıma yapmalarına çalışıyor.

 

Taşımalı eğitim yapan,  Of merkezde bulunan İsmail Yıldırım İlkokulundaki Öğrenci Servisleri Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir tarafından ani denetim yapılarak gerekli evrak ve güvenlik tedbirlerinin olup olmadığını incelendi.

 

Denetimle ilgili olarak Şube Müdürü Süleyman Bedir, “Öğrencilerimizin güvenliği bizler için çok önemlidir. Onun için sürücülerimizin her türlü hal ve hareketleri önem arz ediyor. Dolayısıyla öğrencilerimizin güvenliği için de belli periyotlarla, çat kapı denetimler yaparak;  gerekli evrakların bulunup bulunmadığı konusunda,  araç sürücüsü konusunda, emniyet kemeri, otomatik kapı gibi araç güvenlik tedbirleri konusunda gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığının denetimlerini yapıyoruz.  İncelemeler sonucunda eksikleri olan araçlar için gerekli yasal işlemler yapılarak en kısa zamanda eksikliklerin giderilmesinin takipçisi oluyoruz.   Her şeyi bize emanet edilen geleceğimizin teminatı yavrularımızın sağlığı ve güvenliği için yapıyoruz. Bununla birlikte sürücü arkadaşlarımızdan genel trafik kurallarına uymasını bekliyor, kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı tamamlamalarını diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

İsmail Yıldırım İlkokulundaki  Öğrenci Servislerine yönelik denetimde  Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir’e Okul Müdürü Rıza Ercihan, Müdür Yardımcısı İsmail Kurt taşıma birimi Şefi Yusuf Dereli ve ilgili Memur Şenol Hacıbayramoğlu eşlik etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24