Milli Eğitim’de müdürler ilk yarıyı değerlendirdi

2021- 2022 eğitim öğretim yılının ilk yarı değerlendirmesi İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlunun başkanlığındaki toplantıda yapıldı.

Milli Eğitim’de müdürler ilk yarıyı değerlendirdi

Of’ta 2021- 2022 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılın son müdürler toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlunun başkanlığında yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda; “Şükürler olsun eğitim ve öğretim yılımızın birinci dönemini kazasız belasız tamamlamak üzereriz. Bakanlığımızın tüm Türkiye için başlatmış olduğu okullarda kütüphanelerin iyileştirilmesi ve daha işlevsel hale getirilmesi çalışmaşlarına gerekli hassasiyeti göstererek istatistiki verilerin her ay tablolara işlenmesine dikkat edelim. Okul öncesi çağda bulunan öğrencilerin tespit edilip okullaşmalarını sağlayalım. Kurumlarınıza ait elektrik,su, doğalgaz kullanımlarında gerekli tasarrufu sağlayarak fatura ödemelerinin gecikmesine izin vermeyelim. Okul ve kurumlarınızda iş güvenliği kurallaraına çok ehemmiyet gösterelim. Gerek iş kazaları konusunda gerekse diğer yaşanan olaylar hakkında bizleri haberdar edin. Mesleki eğitimin yaygınlaştırılmasında gerekli çabayı gösterelim. Yetenekli öğrencilerin spor taramalarını yaparak olan yeteneklerini erken yaşlarda tespit etmeye çalışalım. Bakanlığın gönderdiği ders kitapları ana kaynak kitaplarımızdır. Bunların yerine başka kayanak kitapların işlenmesine müsaade etmeyelim. Tübitak projelerine katılma konusunda azami istek ve gayret gösterelim. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yarıyıl tatilinin sizin, öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi de kendi alanları ile ilgili açıklama ve uyarılarda bulunarak toplantı sona erdi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2022, 04:16

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24