Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Albayrak veda etti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinden olup, uzun yıllar Şef olarak görev yapan Nihat Albayrak 32 yıllık hizmetine son noktayı koyarak emekliye ayrıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Albayrak veda etti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinden olup, uzun yıllar Şef olarak görev yapan ve mesai arkadaşları arasında Ulu Çınar namıyla ünlenen Şef Nihat Albayrak emekliye ayrıldı.

 

Emekliye ayrılan Şef Albayrak’a mesai arkadaşları vefa örneği göstererek veda yemeği düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen yemek programı Of Sahil Hasbahçe Tesislerinde yapıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Bizler Nihat beyin kurumumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. O, bizim için sadece bir Şef değil bir abi, bir kanat önderiydi. Kurumumuzda onun tecrübesi kadar varlığı bile mesai arkadaşlarına güven veriyordu. Bizler kendisinden daha çok faydalanmak isterdik. Fakat kendileri ailece böyle karar almışlar, saygı duymak gerekir. Bizler kendilerine emeklilik hayatlarında sağlık sıhhat ve afiyetler diliyoruz. Kapımız her zaman kendilerine açıktır. Tekrar şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Emekliye ayrılan Şef Nihat Albayrak yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bu kuruma 2. gün istifa dilekçemi hazırlayarak başlamıştım. O günden bugüne 32 yıl nasıl geçti anlayamadım. Ama çok iyi günlerimiz geçti. Böyle bir veda yemeği düzenlediğiniz için de başta Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal edin. İnşallah şimdi hayırlı bir emeklilik dönemi geçiririz” dedi.

 

Konuşmalarının ardından Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından düzenlenen Üstün Başarı Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından kendisine takdim edildi. Kabahasanoğlu ayrıca kendisine emekliye ayrılması nedeniyle hediye takdim etti. Toplu Fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 6 yıl Önce

SAYIN MESAİ ARKADAŞIM EMEKLİLİK HAYATINDA AİLECE MUTLU BİR YAŞAM DİLERİM.SEVGİLERİMLE.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24