Milletvekili Zekeriya Birkan’ın baba acısı

26. Dönem Bursa Milletvekili Oflu hemşerimiz Zekeriya Birkan’ın babası Ahmet Birkan Of’ta düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Milletvekili Zekeriya Birkan’ın baba acısı

Of’un Eskipazar Mahallesi sakinlerinden olan 26. Dönem Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’ın babası Ahmet Birkan, Of’un Eskipazar Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Uzun bir süreden beri hastalıklarla mücadele eden baba Birkan, önceki gün hayatını kaybetmişti.

 

Birkan’ın cenazesi Of’un Eskipazar Mahallesi’nde Kavak Camii’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Babalarınıza daha çok zaman ayırın

Cenaze töreninde kısa bir konuşma yapan Milletvekili Birkan; “Acılı günümüzde yanımızda oldunuz. Hastalığı ürecinde çok ayıda insandan kan aldı. Allah hepinizden razı olsun. Yoğun iş hayatı içerisinde babamızın yanında çok fazla olamadık. Sizlere tavsiyem babalarınızın kıymetini bilin. Onlara daha fazla vakit ayırın” ifadelerini kullandı.

 

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun kıldırdığı cenaze törenine Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Eski Milletvekilleri Mehmet Çakıroğlu ve Ayşe Sula Köseoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Siyasi Parti ve Sivil Toplum İlçe Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24