Mikdat Sarıalioğlu öğrencilerinden Kabahasanoğlu’na ziyaret

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdürü Mehmet Balcan ve Türkçe Öğretmeni Gökhan Erkmen ile birlikte bir grup öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret etti.

Mikdat Sarıalioğlu öğrencilerinden Kabahasanoğlu’na ziyaret

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında okullardan birer grup öğrenci kurum amirlerini ziyaret ederek okul ve eğitim konusunda ülke çapında farkındalık oluşturuyor.

 

Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan bir grup öğrenci de Okul Müdürleri Mehmet Balcan ve Türkçe Öğretmeni Gökhan Erkmen ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Müdür Kabahasanoğlu; “Yeni eğitim-öğretim yılınız kutlu olsun. Yeni bir dönem yeni bir heyecan demektir. Sizler bizim en değerli varlığımızsınız. Sizler hem bilgi ile hem ahlak ve erdemle donanmış olarak yetişmelisiniz. Bu amaçla öğretmenleriniz, idarecileriniz bizler elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizler bu koltuklarda emanetçileriz. Yarın buralarda sizler oturacaksınız. O nedenle sizlerin çok çalışması, başarılı olması gerekiyor. Okulunuz geçen yıl ve önceki yıllarda önemli başarılara imza atmış bir okul. Sizler bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağınıza inanıyorum. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Tekrar yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ediyor kazasız belasız bir eğitim yılı temenni ediyorum”  ifadeleriyle düşüncelerini belirtti.

 

Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdürü Mehmet Balcan da yaptığı kısa konuşmada; “Müdürümüzün bu sıcak karşılamasına ve verdiği güzel mesajlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarılarımız daha da artarak devam edecektir. Hep birlikte daha çok çalışarak ülkemizin geleceğine katkıda bulunmaya çalışacağız. Ben de yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik ediyor kazasız belasız bir eğitim yılı geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Müdür Kabahasanoğlu ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24