MHP'li Ars’tan Polis Günü Mesajı

MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Gündoğdu Ars, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Polislerin Gününü kutladı.

MHP'li Ars’tan Polis Günü Mesajı

MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Gündoğdu Ars, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

İşte Ars’ın Mesajı;

Ülkemizdeki en önemli kurumların başında gelen Polis Teşkilatımızın 170. kuruluş yıldönümü olan 10 Nisan Polis Günü, polis kardeşlerimizin değerini anlamak ve sıkıntıları üzerine kafa yormak için önemli bir fırsattır.


AKP’nin iç güvenlik paketi nedeniyle Polis Akademisi kapatılmış polis adayı olan masum gençlerimiz mağdur edilmiştir. En zor durumda vatandaşımızın yanında olan polislerimiz, yine bu yasadaki sakat düzenlemelerle vatandaşımız ile karşı karşıya getirilme tehlikesi altında bırakılmıştır. Öte yandan emekli olduktan sonra maaşlarındaki düşüş sebebiyle polislerimizin maddi sıkıntıları artmıştır. Kısaca, polisler hizmet verdiği süresi zarfından olduğu gibi görevlerinin öncesi ve sonrasında da büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Öte yandan, son yıllarda polisler bazen “darbeci”, bazen “paralelci” diye yaftalanmış ve bu da polis teşkilatının yapısına ciddi zarar vermiştir. Türkiye’nin güvenliğini kendine dert etmeyen AKP güvenliğimizi sağlayan polislerimizi de unutmuştur. Meclisi, ülkemize yarar sağlamayacak tasarılar için sabahlara kadar çalıştıran AKP, polislerimizin hakları konusunda kılını kıpırdatmamıştır. Milliyetçi hareket, polislerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Hatırlandığı üzere, POMEM ile ilgili yaş sınırı Milliyetçi Hareket Partisi’nin teklifi ile 30’a çıkarılmıştır. Polislerimizin ve emniyette çalışan sivil memurların özlük hakları inşallah milliyetçi hareketin iktidarında iyileştirilecektir.


Bu vesileyle, görevlerini ifa ederken şehit olan polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazi polislerimiz başta olmak üzere bütün polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum.

 

Gündoğdu Ars

MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24