MHP Of Teşkilatı İftar’da halkla buluşuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Teşkilatı, hazırladığı İftar programları ile Of’un belde ve köylerinde vatandaşlarla buluşacak.

MHP Of Teşkilatı İftar’da halkla buluşuyor

Hazırladığı program çerçevesinde ilçe merkezi, belde ve köylerle vatandaşlarla buluşmayı amaçlayan MHP Of İlçe Teşkilatı, ilk iftar programını Kıyıcık Beldesi’nde düzenledi.

 

İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, İlçe Yöneticileri Sefer Karaca, Bayram Ali Çakır, Mahmut İsmailoğlu ve Kıyıcık Belde Teşkilat Başkanı Rasim Çakır’ın katıldığı programda İftar öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla sohbet eden partililer, sorunları dinlediler.

 

Vatandaşlarla birlikte iftar açan partililer, iftar sonrasında da sohbetlerine devam ettiler. Program, birlikte kılınan teravih namazı ile sona erdi.

 

Genel Merkez’in direktifleri doğrultusunda Ramazan Ayı Programını hazırladıklarını belirten İlçe Başkanı Hacıkerimoğlu, “Sürekli halkın içerisinde olmamıza rağmen Ramazan Ayı nedeniyle halkımızla iftarlarda da buluşmak istedik. Hazırladığımız program çerçevesinde haftanın belirli günlerinde beldelerimize ve köylerimize giderek vatandaşlarımızla birlikte oruç açacağız. Onlarla birlikte olup sıkıntılarını dinleyeceğiz. Kıyıcık programımızda bizlere ev sahipliği yapan Belde Başkanımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Hacıkerimoğlu program çerçevesinde 18 Temmuz’da Bölümlü’de, 22 Temmuz’da Gürpınar’da, 24 Temmuz’da Uğurlu’da, 27 Temmuz’da Cumapazarı’nda, 29 Temmuz’da Uluağaç’ta 1 Ağustos’ta Of İrfanlı Mahallesi’nde, 4 Ağustos’ta da Of Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte iftar açacaklarını belirtti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLİ.
OFLİ. - 11 yıl Önce

HERKES RAMAZAN AYI DİYE İFTAR YEMEKLERİ VERİLİYOR ZENGİNLERE, BİR KEREDE FAKİR FUKARAYA YEMEK VEYA İKRAMDA BULUNULDU DİYE YAZILMASINI ÇOK BEKLİYORUM.

RECEP KARACA
RECEP KARACA - 11 yıl Önce

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24