Meslek Eğitimi seferberliği başlıyor

Ülke genelinde başlatılan Mesleki Eğitim seferberliği kapsamında Of Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Yönetim Kurulu da velilerle buluşuyor.

Meslek Eğitimi seferberliği başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konan Mesleki ve Teknik Eğitim Seferberliği kapsamında ilçelerde kurulan Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim İlçe Yönetim Kurulları da ilçelerde yapılacak çalışmaları planlıyor.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu’nda Of Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Zırıh, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Yadigar Sarıalioğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Barış Çağlar, Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Of Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Gümrükçü, HMB Ulusoy Lisesi Müdürü Hakan Berber, Taşhan MTAL Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı, Ali Yeşilyurt ÇPAL Okul Müdürü Ali Sabri Korkmaz görevli olarak yer alıyor.

 

Of İlçe Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu üyeleri Okul-Sektör İşbirliğinde Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde değerlendirme toplantısı düzenledi.

 

Toplantıda Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim için yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesi için velilerle toplantı düzenlenmesine karar verildi.

 

6 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak olan toplantıya 8.sınıftan mezun olan öğrencilerin velileri davet edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24