Memursen’den Osmanoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ilçe temsilcileri ile birlikte Eğitim Bir Sen Of İlçe Temsilciliğine seçilen Yaşar Osmanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Memursen’den Osmanoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar Memursen’e bağlı sendikaların ilçe temsilcileri ile birlikte Eğitim Bir Sen Of İlçe Temsilciliğine seçilen Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu’nu okulunda ziyaret ettiler.

 

Müdür Osmanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yaşar; “Yaşar hocamla uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Okul müdürlüğüne atandıktan sonra bizler de Okul Aile Birliği Başkanlığına seçildik. 2 dönem birlikte görev yaptık. Daha sonra yolumuz bu kez sendikada buluştu. Eğitim Bir Sen yönetiminde görev aldı. Şimdi de Başkanlığa seçildi. Kendisini kutluyoruz. Başarılar diliyoruz. Birlikte çalışma sürecimizden biliyoruz ki Yaşar Hocam görevinde farkını hissettiriyor. İnşallah yeni bir heyecanla Of’ta Eğitim Bir Sen’imize yeni bir soluk, yeni bir heyecan getirecektir” dedi.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Başkan Osmanoğlu; “Nazik ziyaretleriniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Birlikte görev yapıyorduk. Pozisyonumuz biraz değişmiş olsa da aynı görevimizi birlikte icar etmeye devam edeceğiz. İnşallah eğitim camiasındaki arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Ziyarete Başkan Yaşar’ın yanı sıra Büro Memur Sen Of İlçe Temsilcisi Dursun Ali Soylu, Enerji Bir Sen Of Çay Fabrikası Temsilcisi Sezgin Demirci, Kültür Memur Sen Of İlçe Temsilcisi Ferhan Özdemir ve Diyanet Sen İlçe Yöneticisi Özer Yılmaz katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24