Memursen’den Müftü İspiroğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ilçe temsilcileri ile birlikte Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve Şef Zülkif Başer’i ziyaret ettiler.

Memursen’den Müftü İspiroğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar Memursen’e bağlı sendikaların ilçe temsilcileri ile birlikte kısa bir süre önce Of Müftülüğüne atanan Hüseyin İspiroğlu’nu ve Müftülük şefi Zülkif Başer’i makamlarında ziyaret ettiler.

 

Müftü İspiroğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yaşar; “Saygıdeğer müftümüze görev aldığımız farklı STK’larla birlikte birkaç kez hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu gün de Memur Sen adına buradayız. Saygıdeğer başkanlarımızla birlikte hocamıza hayırlı olsun demek istedik. Eğitimde, sağlıkta, belediyede ve kamunun değişik kesimlerinde olduğu gibi Diyanet camiasında da çok sayıda üyemiz mevcut. Türkiye’de 1 milyonu aşkın üyemizle, Of’ta da bini aşkın üyemizle en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Bu gücümüzü etkin ve verimli olarak kullanmak istiyoruz. Özellikle önümüzdeki kış sezonunda eğitim camiamızla, diyanet camiamıza ve diğer çalışanlarımızla birlikte farklı etkinlikler yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Müftü İspiroğlu; “Ülkemizin ve ilçemizin en büyük sendikası olan, sivil toplum kuruluşu olan Memur Sen temsilcileri olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Siler de bizler de halkımıza hizmet için çaba harcıyoruz. Mevlam hizmetlerimiz hayırlı eylesin” diye konuştu.

 

Ziyarete Başkan Yaşar’ın yanı sıra Büro Memur Sen Of İlçe Temsilcisi Dursun Ali Soylu, Enerji Bir Sen Of Çay Fabrikası Temsilcisi Sezgin Demirci, Kültür Memur Sen Of İlçe Temsilcisi Ferhan Özdemir, Eğitim Bir Sen Of Temsilcisi Yaşar Osmanoğlu ve Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Yaşar ile Yönetici Özer Yılmaz katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24