Memursen’den Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar Of’taki Sendika Temsilcileriyle birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Memursen’den Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Memursen Of İlçe Başkanlığı görevine atanan Yüksel Yaşar, konfederasyona bağlı sendikaların ilçe ve işyeri temsilcileri ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretleri nedeniyle Memursen İlçe Başkanı Yaşar ve beraberindeki Temsilcilere teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Ülkemizin en büyük sendikalarından biri olan Memur-Sen İlçe Yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bu nazik ziyaretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sendikalarımızı ülkemizin demokratik gücü olarak görüyorum. Bu gücün faaliyetlerinden kamuda çalışanlarımız fayda görmektedir. Sendikalarımız aynı zamanda sivil toplum kuruluşudur. Önemli potansiyellere sahiptir. Bu ziyaret sırasında karşılıklı olarak görüş alış verişlerinde bulunduk. İlçemize ve insanımıza faydalı olan kuruluşlarımıza destek olmaktan, yanlarında bulunmaktan her zaman mutluluk duydum. Her zaman desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Sarıalioğlu’na Memursen Of Temsilciliği ve alt sendikalarla ilgili bilgiler veren Başkan Yaşar; “Memursen Konfederasyonumuz, 956 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sendikasıdır. Of’ta da bine yaklaşan üye sayımızla hemen hemen tüm sendikalarda yetkili konumdayız. İnşallah görev süremiz içerisinde bizler de kamu kurum ve kuruluşlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, siz değerli idarecilerimizle, siyasilerimizle, sendika üyelerimizle ve halkımızla iç içe olarak en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Ziyarete Başkan Yaşar’ın yanı sıra Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Yaşar Osmanoğlu, Diyanet Sen Of Temsilcisi Yusuf Yaşar, Sağlık Sen Of Temsilcisi Bozkurt Hacıefendioğlu, Çaykur Çamlı Çay Fabrikası Enerji Bir Sen İş Yeri Temsilcisi Hüseyin Yılmaz ve Çaykur Of Çay Fabrikası Enerji Bir Sen İş Yeri Temsilcisi Sezgin Demircioğlu katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24