Memur-Sen Başkanı Yaşar’dan Milli Eğitime ziyaret

Memur-Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Milli Eğitim çalışanlarını ziyaret erek İlköğretim Haftalarını kutladı.

Memur-Sen Başkanı Yaşar’dan Milli Eğitime ziyaret

Memur-Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar hem İlköğretim Haftasını kutlamak hem de yeni Hükümet Konağındaki yeni yerlerinin hayırlı olmasını dilemek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

Müdür İdris Kabahasanoğlu, şube müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan, Özel Kalem Müdürü İzzet Keleş ve müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Başkan Yaşar, ilköğretim haftalarını tebrik etti.

 

2018-2019 Eğitim Öğretim sezonunun tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Yaşar; “2018-2019 Eğitim ve öğretim sezonumuz başta öğrencilerimize, ailelerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Yaz tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçiren yavrularımız yarınlarımıza ışık olabilmek için eğitim ve öğretimlerine kaldıkları yerden devam edecekler. Öğretmenlerimiz de onları daha kaliteli ve daha başarılı birer birey olarak yetiştirmek için yoğun bir gayret sarf edecekler. Hepsine başarılar diliyorum. Kaliteli hizmet üretebilmek için fiziki şartların, fiziki ortamların da iyi olması, kaliteli olması gerekiyor. Yeni Hükümet Konağımızın hizmete girmesiyle Milli Eğitim Müdürlüğümüz de güzel bir çalışma ortamına sahip oldu. İnşallah bu güzel mekanların da etkisiyle Of’umuzun eğitim kalitesinin her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24