Masterler Liginde ilk yarı sona erdi

Türkiye Masterler Ligi Karadeniz Bölgesi 1.grupta mücadele eden Of Masterler, ilk yarının son maçına Rize Veteranlar’a 2-1 mağlup oldu.

Masterler Liginde ilk yarı sona erdi

Türkiye’de sporu her yaş grubunda tabana yaymak için başlatılan etkinliklerden biri de Masterler Liginin kurulması oldu.

Bu amaçla özerk olarak kurulan Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu Türkiye genelinde kurumsallaşmada önemli yol kat etti.

13 Ağustos 2018 tarihinde kurulan Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu bu yıl ilk kez düzenlediği  Masterler Futbol Ligi organizasyonuyla faaliyetlerine başladı.

25 Ekimde başlayan Masterler Ligi bu hafta sonu yapılan maçlarla ilk yarıyı kapattı. Türkiye Masterler Ligi 25-26 Ocak’ta 2. yarıya başlayacak.

 

Türkiye Masterler Ligi Karadeniz Bölgesi üç gruptan 22 takımdan oluşuyor. Maçlar sonucunda 1. Grupta Çayeli Masterler, 2. Grupta Arhavi Veteranlar, 3. Grupta Vakfıkebir Veteranlar ilk yarıyı lider tamamladı.  3. Grupta mücadele eden Of Masterler  takımı ile Rize Veteranlar takımı arasında çekişmeli geçen Of Bölümlü sahasındaki maçta Rize Veteranlar Of Masterler’ı  2- 1 yenerek tamamladı.

 

Maç sonunda Of Masterler Takımı Kaptanı Özcan Demirel yaptığı açıklamada, “Gelinen noktada insanlar maalesef kabuklarına çekilip bireyselleşiyor. Bunun önüne nasıl geçebiliriz diye düşündük böyle bir organizasyonun içinde olmak istedik. Amacımız eskiden futbol oynamış, spor geçmişi olan ancak sosyal hayattan elini ayağını çekmiş ya da çekmek üzere olan arkadaşlarımızı yeniden buluşturup aktif hale getirmektir. Bu anlamda önemli mesafeler aldık. Haftanın son maçını komşu ilimiz Rizeli kardeşlerimizle oldu. Yenilsek de güzel ve çekişmeli bir maç oldu.  İlk yarının sonu itibariyle oynadığımız maçlarda takım olarak ne sarı ne de kırmızı kart gördük. Yani bölgenin en centilmen takımı olduk. Puan olarak da ikinci yarıda inşallah daha iyi olacağız. Takıma takviyeler yapıp, daha iyi hazırlanıp başlamayı umuyoruz. Takım arkadaşlarıma ve tüm takımlara ikinci yarıda başarılar diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

25-26 Ocak 2020 tarihlerinde başlayacak Masterler Ligi ikinci yarı müsabakalarında gruplarında ilk ikide tamamlayan takımlar Nisan ayında Antalya’da yapılacak Türkiye finallerine katılacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24