Kuzey Yıldızı’ndan Kaymakam Arslan ve Müdür Ulutaş’a ziyaret

Of Kuzey Yıldızı Derneği yöneticileri Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş’ı ziyaret ettiler.

Kuzey Yıldızı’ndan Kaymakam Arslan ve Müdür Ulutaş’a ziyaret

Of’un sosyal aktiviteleri ile öne çıkan derneği Kuzey Yıldızı Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Kısa bir süre önce Of Kaymakamlığına atanan Eren Arslan ile Emniyet Müdürlüğüne atanan Taner Ulutaş’ı makamlarında ziyaret eden Dernek Yöneticileri, Arslan ve Ulutaş’a birer çiçek ve birer plaket takdim ettiler.

 

Ziyaret nedeniyle memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Arslan, “Of’umuzun her alanında hizmet veren güzel insanları var. Sizler de sivil toplum olarak Of’a neler katabiliriz diye mücadele ediyorsunuz. İnşallah birlikte hareket ederek Of’u daha yukarılara taşmanın gayretinde olacağız” dedi.

 

Müdür Ulutaş da ziyaretleri nedeniyle Kuzey Yıldızı Derneği yöneticilerine teşekkür ederken, Of’un sosyal gelişimi için yapacakları çalışmalar nedeniyle kendilerine başarılar diledi.

 

Kuzey Yıldızı Derneği Yöneticileri de Kaymakam Arslan’a ve Müdür Ulutaş’a Of’taki çalışma hayatlarında başarılar dilediler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24