Kurban Bayramı Bayramlaşması Kaymakamlıkta

Kurban Bayramı tüm yurt genelinde olduğu gibi Of’ta da kılınan Bayram Namazı, düzenlenen bayramlaşma programları ve bayram ziyaretleri ile idrak edildi.

Kurban Bayramı Bayramlaşması Kaymakamlıkta

Kurban Bayramı tüm yurt genelinde ve İslam dünyasında olduğu gibi Of’ta da kılınan Bayram Namazı, düzenlenen bayramlaşma programları ve bayramlaşma ziyaretleri ile idrak edildi.

 

Müftü İspiroğlu vaaz verdi

Of Çarşıbaşı Camii’nde kılınan Bayram Namazı öncesinde Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu cemaate vaaz verdi. Helal rızık ve kurban ibadetine değinen Müftü İspiroğlu, cemaatin bayramını kutladı.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of’un Eski Belediye Başkanı Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Oktay Saral, bayram namazını Of Çarşıbaşı Camii’nde eda ettiler. Namazın ardından camii içerisinde ve dışında düzenlenen bayramlaşma ile vatandaşlar birbirlerinin bayramını kutladılar.

 

Of Kaymakamlığında düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde ise ilçe protokolü ve vatandaşlar bayramlaştılar.

 

Bayramlaşma Kaymakamlıkta

Kurban Bayramı tüm yurt genelinde ve İslam dünyasında olduğu gibi Of’ta da kılınan Bayram Namazı, düzenlenen bayramlaşma programları ve bayramlaşma ziyaretleri ile idrak edildi.

 

Jandarma’ya ziyaret

Kaymakamlık Makamındaki bayramlaşma programının ardından Kaymakam Şenkon, Başkan Sarıalioğlu ve beraberlerindeki protokol üyeleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi ve Jandarma Personeli ile bayramlaştılar. 

 

Emniyet’e ziyaret

Of Jandarma Komutanlığı’ndaki ziyaretin ardından Kaymakam Şenkon, Başkan Sarıalioğlu ve beraberindeki protokol üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ve Emniyet Personeli ile bayramlaştılar.

 

Hastaların bayramını kutladılar

Of Devlet Hastanesini de ziyaret eden Kaymakam Şenkon ve protokol üyeleri, hastanede tedavi gören hastaların ve hasta yakınlarının bayramını kutladılar. Ziyaretin ardından Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan Çağlar’dan hastane ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Kaymakam Şenkon ve beraberindekiler çay ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekildiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24