Köseoğlu Halk Gününde Oflularla buluştu

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Ak Parti of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Halk Günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köseoğlu Halk Gününde Oflularla buluştu

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Halk Günü etkinliğinde Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Oflularla buluştu.

 

OF’UN DUASINA TALİBİZ

Türkiye genelinde İlçelerde yapılmayan Halk Günü uygulamasını Trabzon’un tüm ilçelerinde gerçekleştireceklerini ifade eden Köseoğlu; “Of’ta referandum zamanında yaptığımız ilk Halk Gününde geri dönüşler çok güzel olduğu için insanların mağduriyetlerini yerinde görüp, karşılamak anlamında ilçelerin tamamında halk günü uygulaması başlattık. Ben hep söylüyorum Of’un duasını almadan olmaz. İlçe başkanımla da konuşurken hep Başkanım duanıza talibiz derim. Of, Trabzon’un ve Türkiye’nin siyasi hayatına önemli isimler yetiştiren bir ilçemizdir. Of’un siyaset anlamındaki bayrağı hiç yerde kalmamış, hep daha yukarıya çıkartılmıştır” diye konuştu.

 

HİZMET FIRSATI BULDUĞUM İÇİN ŞÜKREDİYORUM

2019 Seçimlerinin sadece Türkiye’nin değil, dünyanın kaderine etki edeceğini belirten Köseoğlu; “Rabbim bu ülkenin geleceğinde dünya mazlumlarının başını öne eğdirecek bir gelişmeye izin vermez inşallah. Kendi içimizde birlik ve beraberliğimizi sağladıkça, dünyaya karşı birlik mesajı verdikçe bizim gücümüzü hiçbir kuvvetin kesmesi mümkün değildir. Teröre karşı dimdik duran bir İçişleri Bakanımız var. Ben Hakkari ve Van koordinatörüyüm. O coğrafyalara da buranın sıcak yüzünü, sıcak elini ulaştırmak anlamında bizde elimizden geldiğince bir gayret gösteriyoruz. Rabbim bana ülkeme hizmet etme fırsatını verdiği için binlerce şükrediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da katıldığı etkinlikte Köseoğlu halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24