Koray Aydın Of’ta esnafı ziyaret etti

MHP Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık Eski Bakanı Koray Aydın, Of’ta esnafı ziyaret ederek Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu’na destek istedi.

Koray Aydın Of’ta esnafı ziyaret etti

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık Eski Bakanı Koray Aydın, Of’ta esnafı ziyaret ederek Başkan Adayı Ali Çakıroğlu’na destek istedi.

 

MHP Of Merkez Seçim Bürosunun açılışını yapan Aydın, Partililerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Of’un değişime hazır olduğunu belirten Aydın; “Yerel seçimlerde Of’ta çok güzel bir atmosfer görüyorum. Demek ki Of değişime hazır. Hem de çok farklı. Bu atmosfer gösteriyor ki bu seçim Of’ta MHP bayrağı dalgalanacak” ifadelerini kullandı.

 

Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi adayları Davut Çakıroğlu ve Ali Sağır, İl Yöneticisi İbrahim Öztürk, Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu, İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, İlçe Yöneticileri, Araklı, Sürmene, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı İlçe Başkanlarıyla birlikte esnafı gezen Aydın, karşılaştığı vatandaşlardan destek istedi.

 

Ziyaretler esnasında Ofspor Başkanı Olcay Saral ile karşılaşan Aydın, Başkan Saral ile bir süre sohbet ederek Ofspor’a başarılar diledi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
dmkrs
dmkrs - 10 yıl Önce

Yıllardır süregelen tek akraba otoritesi ve saral egomanyasının yıkılması için çok büyük bir fırsat var bizler için ne yazık ki kimse bunu sorgulamıyor

idris karahan
idris karahan - 10 yıl Önce

esas demokrasi feodalizmin yıkılmasıyla gerçekleşir.al birini vur öbürüne,ne fark eder.ağalığa köle olmuş bu toplumla olmaz.soy adında ağalık taşımayan feodal yapıdan uzak,temiz vizyon sahibi biriyle bu srun aşılır.selam ve sevgilerle...

hastikozlu
hastikozlu - 10 yıl Önce

soyadı saral olsun kim olursa olsun OF'un düzenini sağlıyor başka soyadı olursa gariban ezilir esas ağalık o zaman başlar

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24