Kızım ve Ben Filmi Of’ta sinemaseverle buluştu

Oflu hemşerimiz Burak Memişoğlu’nun yapımcılığını, minik oyuncu Zülal Memişoğlu ile Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu ve Diriliş Ertuğrul’un Ares’i Cemal Hünal’ın başrollerini oynadığı “Kızım ve Ben” filmi Oflu sinemaseverlerle buluştu.

Kızım ve Ben Filmi Of’ta sinemaseverle buluştu
Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle Oflu hemşerimiz Burak Memişoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği; başrollerini Zülal Memişoğlu, Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı “Kızım ve Ben” filmi Of’ta özel bir gösterim yaptı.

 

Gösterime, filmin yapımcısı Burak Memişoğlu, başrol oyuncusu Zülal Memişoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sisysi Parti ve Sivil Toplum Temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile öğrenciler katıldı.

 

Bir özel harekat polisinin gerçek yaşam hikayesinden beyaz perdeye uyarlanan filmin renkli anlara sahne olan gösterimi sonunda sahneye çıkan başrol oyuncusu Zülal Memişoğlu’nu gören izleyiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi ve bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu ve ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin Ares karakteri Cemal Hünal’ı bir araya getiren Kızım ve Ben filmi için Trabzon Of’ta özel bir gösterim yapıldı.

 

Filmin mimarı, vizyona girdiğinde büyük ilgi gören ‘Azazil: Düğüm’ ve ‘Azazil 2:Büyü’ filmlerinin de tanıdığımız, ünlü Metafizik ve Bio Enerji Uzmanı Salih Memişoğlu. Yapımcılığı Burak Film’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Zülal Memişoğlu, Cengiz Kurtoğlu, Gizem Hatipoğlu, Cem Cücenoğlu ve Ömür Arpacı gibi isimler dikkat çekiyor.

 

Polisiye-Dram türünde çekilen filmin konusu ise şöyle;

“Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler. Biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoğlu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24