Kıyıcık SSK, İslami İlimler Merkezi oluyor

Hastane olarak inşa edilen ve yıllardır atıl durumda bulunan Kıyıcık SSK Hastanesi, İslami İlimler Araştırma Merkezi olacak.

 Kıyıcık SSK, İslami İlimler Merkezi oluyor

1995 yılında SSK Hastanesi olarak inşa edilen ancak Hastanelerin birleşmesi sonucu kapatılan ve yıllardır çürümeye terk edilen Kıyıcık SSK Hastanesi, artık öğrencilere hizmet verecek.

 

Maliye Bakanlığının malı olan bina, Of Kaymakamlığı tarafından yapılan başvuru neticesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne tahsis edildi.

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından kısa bir süre önce Of’ta kurulmasına karar verilen İslami İlimler Araştırma Merkezi için yer aranıyordu. Maliye Bakanlığının tahsisi bu soruna çözüm üretmiş oldu.

 

KAYMAKAM ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

Emeği geçenlere teşekkür eden Of Kaymakamı Eren Arslan, “Yıllardır atıl bir vaziyette kalan ve zaman zaman basında ve kamuoyunda ilçemiz hakkında olumsuz haber ve yorumlara neden olan eski SSK Hastanesi binasının Üniversitemize tahsisi için yaptığımız başvuru Maliye Bakanlığımızca uygun görülmüştür. Bundan sonra KTÜ İslami İlimler Araştırma Merkezi olarak hizmet verecek olan binamızın ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ö.f.ç
ö.f.ç - 8 yıl Önce

Oh be hele şükür yanından geçerken hep beni düşündüren yapı nihayet muradına erdi.Devletimizin bu tip atıl durumda olan yerleri yine kamu yararına kullandırılmasına öncü olabilecek hukuki adımlar atması gerekir.okullar,sağlık ocakları gibi.İnşallah Of'umuza hayırlı hizmet sunacaktır.Seçilen bölümde çok önemli tabiki.. emeği geçenlere teşekkürler.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24