Kıyıcık Muhtar adayı Türk’ten gençlere kahvaltı

Kıyıcık Mahallesi Muhtar adayı Hüseyin Avni Türk düzenlediği kahvaltı programında mahallenin gençleriyle buluştu.

Kıyıcık Muhtar adayı Türk’ten gençlere kahvaltı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Of’un Kıyıcık Mahallesi’nde Muhtar Adayı olan Hüseyin Avni Türk, seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Mahallelerin en önemli sorunlarından birinin gençlerin birbirini tanımaması olarak gördüklerini belirten Türk, düzenlediği Pazar kahvaltısında mahallenin gençleriyle buluştu.

 

“Gelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Türk; “Gençlerimize yapacağımız yatırım, geleceğimize yapacağımız yatırımdır. Mahallemizin çocuk parklarına ihtiyacı var. Öğrencilerimiz servis beklerken soğu ve yağmurdan korunmaları için yolcu beleme duraklarına ihtiyaç var. Üniversite mezunu gençlerimizin ve diğer gençlerimizin işe ihtiyacı var. Üniversite öğrencilerimizin burs ve maddi yardımlara ihtiyacı var. Gençlerimizin bütün ihtiyaçlarını öncelikli olarak çözüme kavuşturmak için yoğun çaba harcayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kıyıcık sahilinin yaz aylarında çok sayıda yerli ve yabancı misafir ağırladığını belirten Türk; “Misafirlerimizi daha iyi ağırlayabilmek için sahilimizde çalışmalar yapacağız. Öncelikle yürüyüş alanları oluşturacağız. Hem yüzüp hem de spor yapabilmeleri için sahil alanında spor aletleri yerleştireceğiz. Işıklandırma çalışmaları yapacağız. Basketbol ve voleybol sahaları oluşturacağız. Baltacı deresinin ıslahını yaptırarak hem doğal afetlerde vatandaşlarımızın zarar görmemesini sağlayacağız, hem de vatandaşlarımıza piknik alanları oluşturacağız” dedi.

 

Kahvaltının ardından gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Türk, kahvaltı programına katılmaları nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 5 yıl Önce

İLÇEMİZDE 31 MART 2019 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİM.SAYGILARIMLA.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24