Kimse Of Teşkilatı üzerinden polemik yapmasın

AK Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu, kongre ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında “Hiç kimse Of teşkilatı üzerinden polemik yapmasın. Bugüne kadar olduğu gibi İl teşkilatımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kimse Of Teşkilatı üzerinden polemik yapmasın

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon İl Kongresinin ardından bir basın açıklaması yaptı.

 

İlçe Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantısında ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Terzioğlu, toplantının ardından yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“Ak Parti Of İlçe Başkanlığı olarak yapılan İl Kongremize Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, tüm Teşkilat mensupları ve Of halkımızla toplamda 284 araç ile katılım sağladık. Of Teşkilatı üzerinde hiç kimsenin polemik yapmasına asla müsaade etmeyeceğiz. İlçemiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğini % 86 oy ile tüm kamuoyuna göstermiştir.

Of Teşkilatımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İl Teşkilatımız ile koordineli bir şekilde çalışmalarına devam edecektir. Trabzon teşkilatları Sayın Cumhurbaşkanımıza nasıl sahip çıktıklarını 6. Olağan İl Kongresinde göstermişlerdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24