Kıbrıs Gazisi Ayazoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Of’un Aşağı Kışlacık Köyü sakinlerinden olan Kıbrıs Gazisi Yakup Ayazoğlu (64), tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti.

Kıbrıs Gazisi Ayazoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Bir süreden beri İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Kıbrıs Gazisi Yakup Ayazoğlu (64) hayatını kaybetti.

 

Ayazoğlu'nun naaşı, Aşağı Kışlacık Köyü Orta Mahalle Camiinde düzenlenen cenaze töreninin ardından aile mezarlığına defnedildi.

 

Düzenlenen resmi törene Of İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Neşet Daler, Askerlik Şubesi  Başkanı Yüzbaşı Mustafa Tosçalı, MHP Of İlçe Başkanı  Mehmet Hacıkerimoğlu Belediye  Başkan Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

1949 yılında Of’un Aşağı Kışlacık Köyünde doğan Ayazoğlu, İlkokulu köyünde, orta ve lise tahsilini İstanbul Galatasaray Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini ise Almanya’da gördü. Askerliğini Kıbrıs çıkarmasına Çavuş olarak yapan Ayazoğlu, askerliğinin ardından köyündeki ilkokulda kısa bir dönem Öğretmenlik yaptı. Bir dönem çay eksperi olarak görev yapan Ayazoğlu, 1983 yılında Libya’ya giderek inşaat işleri ile uğraştı. Daha sonra İstanbul’da inşaat işlerine devam eden Ayazoğlu, Merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan Of Aşağı Kışlacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin bir dönem başkanlığını da yaptı. Ayazoğlu, evli ve biri kız dört çocuk babası idi.

 

Haber-Foto: Hüseyin Ayaz-İzzet Keleş

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞL.MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞL.MÜDÜRÜ - 10 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM-ASKER VE KIBRIS ARKADAŞIMIN ÖLÜM HABERİNİ ŞU AN ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET DİLERİM. GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SAĞLIKLI YAŞAMLAR DİLERİM.

Hasan AKYÜZ
Hasan AKYÜZ - 10 yıl Önce

Değerli Yakup AYAZOĞLU abimizin mekanı cennet tüm Ayazoğlu ailesinin başı sağolsun.

mehmet VURAL  İSTANBUL BAHCELİEVLER BELEDİYESİ
mehmet VURAL İSTANBUL BAHCELİEVLER BELEDİYESİ - 10 yıl Önce

Çok sevdiğimiz bir büyüğümüzdü.Allah rahmet eylesin.Amin.Ailesine,akraba ve eş dostlarına başsağlığı dilerim.Rabbim hepimize sabrı celil niyaz eylesin.Amin.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24