Kaymakam Türker’den Kaymakam Fırat’a ziyaret

Kastamonu Abana Kaymakamı Çaykaralı hemşerimiz Hasan Hüsnü Türker, Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Türker’den Kaymakam Fırat’a ziyaret

Kastamonu ili Abana İlçe Kaymakamı Çaykaralı hemşerimiz Hasan Hüsnü Türker, Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti.

 

Kaymakam Türker, 104. Dönem Kaymakam Adaylığı esnasında Edirne Kaymakam Adayı iken 07.12.2015 ile 22.01.2016 tarihleri arasında Of Kaymakamlığında Kaymakam Refikliği stajını tamamlamıştı.

 

Kaymakam Fırat ile bir süre sohbet eden Kaymakam Türker, memleketinde olmaktan ve kaymakamlık stajını tamamladığı Of Kaymakamlığını ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Fırat’a görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat da Kaymakam Türker’e teşekkür etti.

 

Kaymakam Türker Kimdir?

Çaykara İlçesi Soğanlı Mahallesinde doğan Hasan Hüsnü Türker, İlk ve Orta öğrenimini Çaykara'da, yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 2008-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanı olarak çalıştı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığının açtığı Kaymakamlık sınavını kazanarak 104. Dönem Edirne Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amiri mesleğine intisap etti. Of ve Kocaeli/ Dilovası İlçelerinde Kaymakam Refikliği; Samsun/Atakum İlçesi ve İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında teftiş stajı görevini tamamladı. Kayseri Felahiye Kaymakamı olarak göreve başlayan Türker, 02.01.2017 tarihinden itibaren Kastamonu İli Abana Kaymakam olarak görev yapmaktadır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24