Kaymakam Sonel’den Polislere özel gece

10 Nisan Polis Günü nedeniyle Of Kaymakamı Tuncay Sonel, düzenlediği gece ile Of’ta görev yapan Polis memurlarını aileleri ile birlikte yemekte ağırladı.

Kaymakam Sonel’den Polislere özel gece
Polis Teşkilatının 167.kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis günü kutlamaları çerçevesinde Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of’ta görev yapan Polis Memurların yemekte buluşturdu.
 
Çamburnu Hancıoğlu Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erkal Anay, Of Müftüsü Mehmet Genç, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memurları ile eşleri ve çocuklarının yanı sıra Şehit Polis aileleri katıldı.
 
Yemeğin ardından yaş pasta kesimi yapıldı. Kaymakam Sonel tarafından hazırlatılan pastayı Polis Memurlarının çocukları ile birlikte kesen Emniyet Müdürü Anay, nazik düşüncesi nedeniyle Kaymakam Sonel’e teşekkür etti.
 
Of Müftüsü Mehmet Genç’in yaptığı yemek duasının ardından Kaymakam Sonel ve Başkan Saral, Polis memurları ve aileleriyle birlikte çay sohbeti yaptılar.
 
Program sonunda Başkan Saral tarafından Polis Memurlarına kravat hediye edildi.
 
Görevleri nedeniyle programa katılamayan polis memurlarını da unutmayan Kaymakam Sonel, Başkan Saral, Emniyet Müdürü Anay ve Müftü Genç ile birlikte Of Polis Merkezi’ne giderek görevli polis memurlarına da yaş pasta ikram etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24