Kaymakam Sonel’den LYS’nin başarılı öğretmenlerine ödül

2011 LYS’de kendi kategorilerinde ilk 10’a giren öğretmenler Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kaymakam Sonel’den LYS’nin başarılı öğretmenlerine ödül
Türkiye genelinde yapılan 2011 LYS’de kendi kategorilerinde ilk 10 sırada yer alan öğretmenler Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.
 
Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde Öğretmenleri tek tek tebrik ederek belgelerini kendilerine sunan Kaymakam Sonel, bu başarının bir ekip çalışması sonucu ortaya çıktığını ve Of eğitim ailesi olarak bu başarının bu yıl da artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.
 
Bu yörenin çocuklarına en iyisini verebilmek için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koymaya çalıştıklarını belirten öğretmenler, ödüllendirilmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Sonel’e teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 12 yıl Önce

İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN HER KAYMAKAM LAYİK OLAN TÜM KAMU KURUM YÖNETİCİLERİ HAK ETTİKLERİ BAŞARI BELGELERİNİ ALMIŞLARDIR.İLÇE KAYMAKAMI SAYIN TUNCAY SONELE TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24