Kaymakam İnan göreve hızlı başladı

Of Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Memiş İnan emniyet ve jandarma ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakam İnan göreve hızlı başladı

28 Temmuz Salı günü Of Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam İnan, 29 Temmuz Çarşamba günü mesaiye emniyet ve jandarma komutanlığını ziyaret ederek başladı.

Emniyet ve Jandarma Ziyareti

Of İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam İnan, Emniyet Müdür Vekili Bedrettin Durmuş’dan bilgiler aldı. Ardından Of İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam İnan, Jandarma Komutan Vekili Mehmet Kazak ve Askerlik Şube Başkanı Özkan Göç’ten bilgiler alarak jandarma personelleriyle toplantı yaptı.

Covid-19 ile alakalı talimatlar ve tedbirleri değerlendiren İnan, maske ve sosyal mesafe kuralı ile bayram için trafik ve güvenlik tedbirleri talimatlarını verdi.

Hıfzıssıhha Kurulunu Topladı

Kaymakam Emniyet ve Jandarma ziyaretlerinin ardından İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Of Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Vekili Ahmet Çapoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mehmet Kazak, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bedrettin Durmuş, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Kübra Saral, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Uysal, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı katıldı.

Koronavirüs salgını ile mücadele konusunda yapılan çalışmaların ele alındığı ve uygulamadaki tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda vatandaşların sağlığının her şeyin üstünde olduğuna vurgu yapan Kaymakam İnan, sosyal mesafe ve maske kullanımına azami hassasiyet gösterilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Atatürk Bulvarı Esnafına ziyaret

Toplantının ardından Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Çapoğlu ve İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ile birlikte sokağa inen Kaymakam İnan, Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret etti.

Bulvar üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam İnan ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşların Kurban Bayramlarını tebrik ettiler. Maske ve sosyal mesafe konusunda hatırlatma yaptılar.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2020, 02:10

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Köle osman
Köle osman - 4 yıl Önce

Sürekli gelen ve giden isimlerden bahsetmeyi bı piraksaniz. Mesele belediyenin kaymakamlığın SGK nin caykurun vs kurumların millete karşı görevlerinden yapması gerekenlerden bahsetseniz.

Oflu
Oflu - 4 yıl Önce

Bir gelirken birde giderken esnaf ile selamlasilir. Ofun trafik meselesini bir türlü çözemediler. Bim'in oradan ofa giriş yok Allah aşkına bu kadar zor mu bunu çözmek. Yan yolda kargocularin önünde tek sıra arac park ediliyor zaten yol sıkışık.. ne denetleme var ne düzen var. Yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24