Kaymakam Fırat’tan yaşlılara gıda ve yakacak yardımı

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, yoğun kar yağışı nedeniyle Of’ta yalnız başına yaşayan ve ihtiyaçlarını temin etmekte güçlük çeken yaşlılara gıda ve yakacak yardımında bulundu.

Kaymakam Fırat’tan yaşlılara gıda ve yakacak yardımı

Kısa bir süre önce Of Kaymakamlığı görevine başlayan ve yapılan ziyaretlerin ardından iadei ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Eyüp Fırat, dün gece başlayan yoğun kar yağışının ardından yalnız başına yaşayan ve ihtiyaçlarını temin etmekte güçlük çeken vatandaşlara gıda ve yakacak yardımı yaptı.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Çakır’a talimat veren Kaymakam Fırat, ilçede yalnız yaşayan yaşlıların tespitinin yapılmasını ve gerekli gıda ve yakacak yardımlarının evlerinde yapılmasını sağladı.

 

Hemen harekete geçen Vakıf Müdürü Çakır ve vakıf çalışanları, vakıf aracı ile kapı kapı dolaşarak hazırlanan gıda kolilerini ve yakacak paketlerini yalnız yaşayan yaşlılara teslim etti.

 

Kapıyı açmakta bile zorlanan bazı yaşlılar, yardım kolilerini ve kaymakamlık çalışanlarını karşılarında görünce duygulandılar ve “Allah devletimize zeval vermesin, devletimizi başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24