Kaymakam Fırat’tan Şehit Öğretmen Ali Bulut’a ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nu ziyaret ederek Aile Birliği Üyeleri, Okul İdarecileri ve öğretmenleriyle birlikte sohbet etti.

Kaymakam Fırat’tan Şehit Öğretmen Ali Bulut’a ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürü Süleyman Bedir ile birlikte Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nu ziyaret etti.

 

Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar, Okul İdarecileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakam Fırat ve Müdür Kabahasanoğlu, idareciler ve öğretmenlerle birlikte kahvaltı yaptı.

 

Kahvaltının ardından öğretmenlerle tek tek tanışan Kaymakam Fırat, kendileriyle bir süre sohbet etti. Ziyaretin anısında Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar tarafından Kaymakam Fırat ve Müdür Kabahasanoğlu’na birer plaket takdim edilirken Kaymakam Fırat da okula yaptığı katkılar nedeniyle Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar ve Aile Birliği üyelerine plaket takdim etti.

 

Kahvaltı ve sohbetin ardından yapımı tamamlanan Z Kütüphane ve sınıfları ziyaret eden Kaymakam Fırat, Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerine oyuncak hediye etti.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Okul Müdürü Yaşar Osmanoülu ve Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar,  Kaymakam Fırat ve Müdür Kabahasanoğlu’na teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24