Kaymakam Fırat’tan Fındıkobalı öğrencilere burs sözü

Fındıkoba İhsan Karadeniz İlk/Ortaokulundan eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat, 8.sınıf öğrencilerine Anadolu ve Fen Liselerini kazanmaları halinde burs sözü verdi.

Kaymakam Fırat’tan Fındıkobalı öğrencilere burs sözü

Her hafta ilçedeki farklı bir okulu ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat, öğretmenlerle sohbet edip tanışıyor, ardından da sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ederek kendilerine kitap ve oyuncak hediye ediyor.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Stajer Kaymakam Mustafa Berat Kasımoğlu ile birlikte Fındıkoba Mahallesindeki İhsan Karadeniz İlk/Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Fırat’ı okulda Okul Müdürü Engin Bülbül ve öğretmenler karşıladı.

 
Kazanan öğrencilere 4 yıllık burs sözü

Okul İdarecileri ve Öğretmenlerle kahvaltı yapan Kaymakam Fırat, kahvaltının ardından öğretmenlerle tek tek tanışarak bir süre sohbet etti.

 

Sınıfları teker teker ziyaret eden ve öğrencilere oyuncak ve kitap hediye eden Kaymakam Fırat, 8. Sınıf öğrencilerine ise burs sözü verdi.

 

8.sınıf öğrencilerinin Anadolu ve Fen Liselerini kazanmakları halinde lise eğitimi boyunca kendilerine burs sözü veren Kaymakam Fırat; ”Maşallah okulumuz, öğrencilerimiz pırıl pırıl sınıflarımız 10-15 kişilik sınıflarlar. Yeni sınav sistemi de açıklandı. Ben bu sistemin geçmişten daha iyi olacağına inanıyorum. Okulumuzun geçmiş başarıları konusunda arkadaşlarımdan bilgi aldım. Bu yıl da buradaki öğrencilerimizin girecekleri sınavlarda çok başarı elde edeceğine inanıyorum. Sene sonunda yapılacak sınavda Fen ve Anadolu Lisesini kazanan öğrencilerimize 4 yıllık lise öğretimi boyunca burs sözü veriyorum. Sizler yeter ki çalışıp başarın bizler hep sizlerin yanınızdayız” diyerek öğrencilerin heyecan ve sevinmesine neden oldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise yaptığı konuşmada; Sayın Kaymakamım, eğitim konusunda her zaman yanımızdasınız. Öğrencilerim ve kurumum adına sizlere çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İnşallah öğrencilerimize bu müjdeniz çalışma ve başarma konusunda önemli bir motivasyon olacaktır. Yeni sınav sisteminin açıklanması da belirsizliği ortadan kaldırarak öğrenci ve velilerimizi rahatlatmış bundan sonra da daha da çalışacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24