Kaymakam Fırat’tan eğitimcilere başarı belgesi dopingi

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, 2018- 2019 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalarda gayret ve başarı gösteren 73 öğretmen ve idareciyi “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Kaymakam Fırat’tan eğitimcilere başarı belgesi dopingi

Of Kaymakamı Eyüp Fırat moral ve motivasyonlarını artırmak için öğretmenleri “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

 

Of Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törende 2018- 2019 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalarda gayret ve başarı gösteren 73 idareci ve öğretmen “Başarı Belgesi ve Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

 

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Fırat’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Sayın Kaymakamımız ilçemize geldiği ilk günden beri eğitimi birinci önceliği haline getirmiş, kurumumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakası bizleri her daim yeni başarılar için motive etmiştir. Bu güven ve takdirleri aynı zamanda sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Marifet iltifata tabidir. Okullarımızda çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalarda fark oluşturan, diğerlerine göre birkaç adım öne çıkan idareci ve öğretmenlerimizi okul idarecilerimizin tavsiyeleri ve komisyonumuzun incelemeleriyle tespit edilen öğretmenlerimiz kaymakamımız tarafından ödüllendiriyor. Ben inanıyorum ki öğretmenlerimizin aldığı ödüller tatlı rekabet oluşturarak yeni ve daha başarılı çalışmaların önünü açacaktır. Zaten önemli olan iyilikte yarışmaktır. İnşallah bu ödüllerin meyvelerini daha büyük başarılar sağlayarak alacağız. Her zaman eğitime açık çek veren ve bizlerin yanında yer alan Sayın Kaymakamımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaymakam Eyüp Fırat ise yaptığı konuşmada; “Bu yüzyılın en önemli meselesi eğitimdir. Milletleri kurtaracak ancak iyi eğitilmiş nesillerdir. Bu nedenle eğitim her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Geldiğimiz günden beri sürekli okul ziyaretleri yapıyoruz. Gerek fiziksel güzelliklere gerekse eğitim alanındaki başarıları yakinen şahit oluyorum.  Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Keşke elimizden gelen daha fazlası olsa da onları verebilsek. Şunu samimiyetimle söylüyorum ki kapı her zaman siz hocalarımıza açıktır. İster eğitimle ilgili olsun isterse eğitimin dışında bir sorununuz olsun dinlemeye elimizden geldiğince çözmeye hazırım. Eğitim öğretim yılınızın ikinci yarıyılı hepinize hayırlı olsun. İnşallah bu ödüller sizler için güzel bir anı, daha çok gayret göstermeniz için motivasyon olur. Bu duygu ve düşüncelerle kazasız, belasız, başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından Kaymakam Fırat, Müdür Kabahasanoğlu ile birlikte 66 idareci ve öğretmene “Başarı Belgesi”, 7 idareci ve öğretmene de “Üstün Başarı Belgesi” olmak üzere toplam 73 idareci ve öğretmene belge takdim etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24