Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan esnafa ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan esnafa ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile birlikte Cumhuriyet Caddesini ziyaret ederek cadde esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

 

Of’un ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Güçlü Of’un yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek oluyoruz” dedi.

 

Esnafla sık sık bir araya gelmeye çalışacaklarını belirten Başkan Sarıalioğlu, "Şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Fırsat buldukça mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlayacağız. Bunu rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Esnaflarımızın ve halkımızın derdini ve taleplerini dinledik. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir Of olmak için bütün kurumlar ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Of'umuz her geçen gün büyüyüp gelişiyor, bizlerde esnafımızın yanında olarak onların görüş ve önerilerini aldık, çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Sadece bugün için değil gelecek yıllar için de vatandaşlarımız ve esnafımızla güzel bir Of için çalışıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Of’u yaşanabilir bir ilçe haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aksamadan devam edecek" şeklinde konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24