Kaymakam Fırat Okul Müdürleriyle kahvaltıda buluştu

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltıda Okul Müdürleri ve Özel Eğitim Kurumlarının Müdürleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Fırat Okul Müdürleriyle kahvaltıda buluştu

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda eğitim camiasıyla buluştu.

 

Of Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan, Okul Müdürleri ve Özel Eğitim Kurumlarının Müdürleri katıldı.

 

Kahvaltının ardından müdürlerle sohbet eden Kaymakam Fırat, daha sonra Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’ndan eğitim hakkında brifing aldı.

 

İlçemizdeki eğitim seviyesinin iyi olduğunu belirten Kaymakam Fırat; “Okullarımızdaki fiziki şartlarımız gayet güzel. Önceki görev yaptığım yerlerde sınıf ortalaması genelde 45 ve üzerindeydi. Burada ortalama 20-21 gibi, bu çok önemli. İlçemizdeki güçlü dinamiklerle hep birlikte elbirliği yaparak zaten iyi derecede olan eğitim seviyemizi daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Davetimize icabet eden Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat Bey’e şahsım, kurumum ve okul müdürlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24