Kaymakam Çiçek’ten Sel bölgesi yardım toplantısı

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yapılması planlanan yardım kampanyası için Of Kaymakamlığı tarafından toplantı düzenlendi.

Kaymakam Çiçek’ten Sel bölgesi yardım toplantısı

Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen toplantıda Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yapılması planlanan yardım kampanyasının detayları görüşüldü.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkan Vekili Oktay Ulusoy’un katılımıyla yapılan toplantıya kamu kurumları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, son dönemde Akdeniz bölgesinde meydana gelen orman yangınları ile Batı Karadenz bölgesinde meydana gelen sel felaketlerinin yaşattığı tahribatın giderilmesi ve afetlerden zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilerek yaraların en hızlı şekilde sarılması amacıyla Of’tan yapılacak yardımlar ile yardımların koordinasyonuna ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Öte yandan başlatılan yardım kampanyası kapsamında Oflu vatandaşlar yardım toplama merkezine yardımlarını teslim etmeye başladılar.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 01:18

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24