Kaymakam Çiçek’ten İsmail Yıldırım İlkokuluna ziyaret

İsmail Yıldırım İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Çiçek, Okul Müdürü Cemal Kızıltay’dan okul hakkında bilgiler aldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Çiçek’ten İsmail Yıldırım İlkokuluna ziyaret

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tile birlikte İsmail Yıldırım İlkokulunu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris kabahasanoğlu tarafından okul girişinde karşılanan Kaymakam Çiçek’e Okul Müdürü Cemal Kızıltay okul hakkında kısa bilgi verdi.

Okul Müdürünün bilgi sunumunun ardından Kaymakam Çiçek öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek tanışıp, öğrencilerle ilgilenip, onların geleceğe dair amaç ve beklentileri hakkında sohbet eden Kaymakam Çiçek öğrencilere başarılar diledi.

İsmail Yıldırım ilkokulu ziyaretiyle ilgili olarak Kaymakam Hayrettin Çiçek; “ Pandemi döneminde öğrencilerimiz okullarını, öğretmen ve arkadaşlarını çok özlediğini gördük. İnşallah öğrencilerimiz bir daha bu durumla karşı karşıya kalmaz. Öğrencilerimizin ilgi ve gayreti görmekten çok mutlu oldum. Okuldaki tertip, düzen,temizlik anlayışı, salgın kurallarına uyum noktasındaki çaba son derece yerinde. Bu başarıda emeği olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere okul müdürümüz, öğretmen ve tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Kaymakam Hayrettin Çiçek’in İsmail Yıldırım İlkokulu ziyaretine Kaymakam Adayı Erkan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris kabahasanoğlu eşlik etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24