Kaymakam Çiçek yeni hastanede inceleme yaptı

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek yapımı devam eden Yeni Hastane inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Çiçek yeni hastanede inceleme yaptı

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, yapımı devam eden Yeni Of Devlet Hastanesi’nin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan Yirigöz Çağalar, İdari ve Mali İşler Müdürü Reşat Çolak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Burdurlu, Müdür Yardımcıları Kenan Çanka ve Erhan Borozancı’nın eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Çiçek, Başhekim Uysal ve İnşaatın yapımını üstlenen firma yetkililerinden bilgi alıp yerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Çiçek yaptığı açıklamada; “Yerinde yapılan değerlendirme sonrası hastanemizin 2021 yılının ilk 3 ayı içerisinde tamamlanabileceği öngörülmüştür. İnşallah planlandığı gibi en kısa süre de yeni hastanemizin tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını bekliyoruz” dedi.


Ziyarete eşlik eden herkese teşekkür eden Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal; “Sayın Kaymakamımızın bu anlamlı ziyareti bizleri son derece mutlu etmiş ve motivasyonumuzu artırmıştır. Kendilerine teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Büyük bir heyecan ile yeni hastanemizin faaliyete geçeceği günü beklemekteyiz. İnşallah marka şehir Of'umuza yakışır son teknoloji ve yetişmiş insan gücü ile donatılmış ''Marka Hastane'' olarak hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24