Kaymakam Arslan'ın köy gezileri sürüyor

Of Kaymakamı Eren Arslan, Cuma Buluşmaları kapsamında Birlik ve Gümüşören köylerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Arslan'ın köy gezileri sürüyor

Köy ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan evlerden birini ziyaret ederek yapımı devam eden evin son durumu görme fırsatı buldu.

 

Bu tür ziyaretler ile yapımı devam eden veya yapılacak olan projeleri yerinde görme fırsatı bulduklarını belirten Kaymakam Arslan; “Vatandaşımızın bize gelmeden biz onlara gitmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda ekibimizle birlikte çalışmalarımızı titizlikle  yürütüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın sıcak ilgisi bizleri fazlasıyla memnun ediyor” dedi.

 

Köy gezisine Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Müftüsü Recep Onat, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Keleş, Şantiye Şefi Aydın Bilgin, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Çapoğlu ve Birlik Encümeni Bilal Durmuş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

KÖYLERDE YAPILAN YAPILANDIRILMALARI YERİNDE GÖRMEK VE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRMEK ÜZERE YAPILAN GEZİLERE İLÇE KAYMAKAMININ BAŞKANLIĞINDA TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24