Kaymakam Arslan'dan eğitimcilere Başarı Belgesi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmen ve personelden başarılı olanlar Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından Başarı Belgesiyle ödüllendirildi.

Kaymakam Arslan'dan eğitimcilere Başarı Belgesi

Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve başarılı olan öğretmen ve personellere Başarı Belgesi verdi.

 

Başarı Belgesi almaya hak kazanan personel Kaymakamlık Makamında ağırlandı. Kaymakam Arslan tören öncesi eğitim personeline çay ikram ederek kendileriyle sohbet etti.

 

“Eğitim, önemli gördüğümüz ve önemsediğimiz milli meselemizdir” diyen Kaymakam Arslan; “Sizler ve diğer gayretli çalışan arkadaşlarımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Nasıl ki yanlış ve kötü davranışlar cezalandırılıyorsa; güzel olan çalışmaları takdir etmek, daha güzelinin yapılmasını teşvik etmek için de ödüllendirmek gerekir. Belki görünüşte maddi bir değeri yoktur. Ancak manevi ve sembolik değeri olan bu ödülün sizin çalışmalarınızda motivasyonunuzu artırıcı etki yapmasını umuyorum. Hep söylediğimiz gibi öğretmenlik çok önemli bir meslektir. Elbette öğretmenliğin hepsi önemlidir. Ancak okul öncesi ve sınıf öğretmenliği daha çok önem arz ediyor. Çünkü davranış kazandırmada, kişilik geliştirmede okul öncesi ve sınıf öğretmenlerimizin çalışmaları ileriki sınıflarda da hazırlayıcı oluyor. Gönlünü ortaya koyan, işini severek yapan öğretmenlerimizin nelere yapabildiğinin haberlerini takdirle izliyoruz. Sizler de güzel örnekler ortaya koyun, birbirinizle yardımlaşın, güzel örneklerinizi paylaşın. Paylaştıkça yeni ve güzel işler ortaya çıkacağını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise yaptığı konuşmada; "Personelim adına sizlere teşekkür ediyorum. Öğretmen faktörü eğitimde önemli olduğunu her ortamda dile getiriyoruz. Bu arkadaşlarımız da buna birer örnektirler. Bu ödüllendirme sembolik de olsa hem buradaki arkadaşlarımızın çalışma arzusunu hem diğer arkadaşlarımızın arzusunu artıracağını umuyorum. Başarıda öğretmen kadar aile de önemli bir faktördür. Bu anlamda öğretmen ve aile birlikteliğini, iletişim halinde olmasını çok önemsiyoruz. Değişik projelerle başarımızı nasıl artırabiliriz diye her geçen gün arkadaşlarımızla fikir paylaşımında bulunuyoruz. En son olarak arkadaşlarımızla düşünüp bu minval üzere bir proje ortaya koyduk. "Ailemizin Öğretmeni" adını verdiğimiz projemizi önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz. Kısaca bu  projeyle okulla aileyi yakınlaştıran, öğretmenle öğrenciyi buluşturan, aileyi eğitimin içine çeken ve  sürekli ailelerle iletişim halinde bulunan öğretmenleri sınıflarında ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Onlara simgesel de olsa ödüller verip motivasyonunu artırmayı amaçlıyoruz. Belki sizler de bu ziyaretlere katılıp çalışmaları yerinde görüp çalışmaları taltif edersiniz. Çünkü öğretmenlerimiz ve onların çalışmaları bizim için çok önemlidir. Çünkü öğretmen gönlünü koymayınca bizim yaptıklarımız hep eksik kalır" diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

İLÇE KAYMAKAMI TARAFINDAN BAŞARI BELGESİ VERİLEN PERSONELLERİ KUTLAR,BUNDAN BÖYLE TÜM KAMU KURUM VE KURUMLARDA ÇALIŞAN PERSONELLERİNİN GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERM.

Hüseyin sisman
Hüseyin sisman - 8 yıl Önce

Bütün ogretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle murat hocamızın başarılarıli calismalarina alıştık artık allah daim eylesin

Misafir
Misafir - 8 yıl Önce

Bu öğretmenlerimiz ne yapmışlar ki ödülleri almışlar?

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24