Kaymakam Arslan’dan 20 yıllık hemşirelere teşekkür belgesi

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve hizmette 20 yılını tamamlayan hemşireleri Teşekkür Belgesi ile taltif etti.

Kaymakam Arslan’dan 20 yıllık hemşirelere teşekkür belgesi

Hemşireler Haftası nedeniyle Of Devlet Hastanesi’nde düzenlenen programda görevde 20 yılını dolduran hemşireler teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

 

Programda konuşan Başhekim Şaban Uysal; “Hemşirelik çok zorlu ve kutsal bir görevdir. Sizlerin ne kadar fedakarane çalıştığınızı biliyorum. Şartlar ne olursa olsun sizler elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye devam edeceğinize inanıyorum. Kazasız, belasız siz değerli sağlık çalışanlarına şiddet uygulanmadığı daha güzel görmeniz dileğiyle haftanız kutlu olsun” dedi.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan ise yaptığı açıklamada; “Çok kutsal bir meslek icra ediyorsunuz. Sizlerin hastanenize gelen bir hastaya gösterdiğiniz bir güler yüz bile onun psikolojik olarak rahatladığını unutmamalısınız. Sizin yaklaşımınız, tebessümünüz bile bazen bir tedavi işlevi görüyor. Hastalar onlara ne söylediğinize değil onlara ne hissettirdiğinize bakıyorlar. Bulunduğunuz imkanlar ne kadar olumsuz olsa da sizler bu iyilikleri devam ettirmelisiniz. Sizlere bu ülkenin ihtiyacı var. Seminer nedeniyle yanınızda olamadım ama şimdi yanınızdayım. Her zaman da elimizden geldiğince yanınızda olacağız. Mutlu ve huzurlu nice yıllar dilerim" dedi.

 

Mesleğinde 20 yılını dolduran hemşirelere teşekkür belgeleri Kaymakam Eren Arslan tarafından takdim edilirken program yaş pasta kesimi ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24