Kaymakam Arslan’a yol teşekkürü

Of'un Kıyıboyu Köyü’nde yaşayan kanser hastası Ahmet Kolenoğlu’nun yol sesine kulak veren Kaymakam Eren Aslan’a aileden teşekkür geldi.

Kaymakam Arslan’a yol teşekkürü

Uzun yıllardır Gırtlak Kanseri tedavisi gören ve yatalak olarak yaşama tutunmaya çalışan Kıyıboyu Köyü sakinlerinden kanser hastası Ahmet Kolenoğlu'nun yardım sesine Of Kaymakamı Eren Arslan kulak verdi.

 

Uzun süreden beri kanser tedavisi gördüğü için sık sık hastaneye kaldırılan Ahmet Kolenoğlu, yolu olmadığı için ulaşımda sıkıntı yaşıyordu. Evine ambülans ve özel araç ulaşamadığı için battaniyeye konularak bir süre taşındıktan sonra hastaneye ulaşabildiğini belirten Kolenoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan’a ulaştı.

 

Kolenoğlu’nun durumunu öğrenen Kaymakam Arslan, hemen talimat vererek yolun betonlanmasını istedi. Kısa sürede yolun betonlaması yapılarak Ahmet Kolenoğlu’nun ulaşım sorunu giderilmiş oldu.

 

Yolun betonlanması nedeniyle mutlu olan Kolenoğlu’nun ailesi; “Allah kaymakamımızdan razı olsun. Kısa sürede yolumuzu betonladı. Bizi çileden kurtardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dediler.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24