Kaymakam Arslan yurt öğrencileriyle buluştu

Of Kaymakamı Eren Arslan Of Yurdunda düzenlenen etkinlikle üniversiteli öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Arslan yurt öğrencileriyle buluştu

Of Kaymakamı Eren Arslan Kredi Yurtlar Kurumu Of Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında yurtta konaklayan üniversite öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı.

 

Yurt Müdürü Ali Tarakçı, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Köşe Yazarımız İzzet Keleş ve Yurt Görevlilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Kaymakam Arslan öğrencilere üniversite ve çalışma hayatında yaşadığı deneyimlerinden bahsetti.

 

Öğrencilere asla vazgeçmemeleri gerektiğini ifade eden Arslan, “Başarının iki anahtarı vardır. Birincisi çalışmak, ikincisi ise farklı olmaktır. Çalışmaktan vazgeçmeyeceksiniz ama sıradan da olmayacaksınız. Zorluklar karşısında yılmadan çalışacaksınız. Edison elektriği kaçıncı denemesinde buldu. Boşa giden denemelerinin de hiçbir zaman boş olarak değerlendirmedi. O denemelerin işe yaramadığını test etmiş olduğunu söyledi. O nedenle denemekten ve çalışmaktan vazgeçmeyin. Hayata mutlaka farklı yönlerden bakın” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Kaymakam Arslan, öğrencilerin güvenlik, aydınlatma ve yaya ulaşımı konularındaki sorunlarının takipçisi olacağını ifade etti.

 

Toplantının ardından öğrencilerle birlikte akşam yemeği yiyen Kaymakam Arslan, yemeğin ardından öğrencilerle birlikte çay içip sohbet etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24