Kaymakam Arslan ve Başkan Saral gül ve pilav ikram ettiler

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Of Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Şöleninde Oflu vatandaşlara kutlu doğum pilavı ikram edildi.

Kaymakam Arslan ve Başkan Saral gül ve pilav ikram ettiler

Cuma Namazını Çarşıbaşı Camii’nde kılan Of Belediye Başkanı Murat Saral ile Of Kaymakamı Eren Arslan, Cuma çıkışında cemaate gül takdim ettiler.

 

Barbaros Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlara gül takdim ederek Atatürk Bulvarında kurulan Pilav çadırına geçen Kaymakam Arslan ve Başkan Saral, burada da vatandaşlara gül takdim ettiler. Daha sonra Hazırlanan Kutlu Doğum pilavının başına geçen Başkan Saral ve Kaymakam Arslan, vatandaşlara pilav ikramı yaptılar.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen törenin geleneksel hale getirildiğini belirten Başkan Saral, “Sevgili Peygamberimizin Dünyaya teşrifleri nedeniyle kutlamakta olduğumuz Kutlu Doğum Haftasına ayrı bir güzellik katmak için üç yıl önce başlattığımız geleneği sürdürüyoruz. Güzel bir buluşma, güzel bir kaynaşma yaşadık. Halkımızdan da Allah razı olsun. Güzel bir katılım gösterdiler. Pilavın ve organizasyonun hazırlamasında emeği geçen belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel gelenek gelecek yıllarda da devam edecektir” diye konuştu.

 

Başkan Saral’a teşekkür eden Kaymakam Arslan “Sevgili başkanımız güzel bir etkinlik düzenledi. Halkımızla bir araya geldik. Kutlu Doğumun anlamına uygun bir kaynaşma oldu” ifadelerini kullandı.

 

Şölen havasında geçen Pilav İkramında Başkan Saral’a teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Düzenledikleri program sayesinde Kutlu Doğum’u ve Sevgili Peygamberimizi yaşamamıza vesile oldu” ifadelerini kullandılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
a.baki öztemel
a.baki öztemel - 11 yıl Önce

Yüce Rabbim "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyle güzel Of' umuzda gerek resmi kuruluşların ve gerekse sivil toplum kuruluşlarının yapmış oldukları program, yarışma, ödül, kermes ve Belediyemizin Kutlu Doğum Plavı ile halkın ve çocuklarımızıın biralaya gelerek Peygamber Efendimiz Sellellahu Aleyhi Vesellemi hatırlalamaları; O, İftihar Taplosunun hayatını anlamamıza ve O' nun hakkımızda şeffaatçı olması dileği ile...

DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

SAYIN KAYMAKAMIM VE SAYI BAŞKANIM GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24