Kaymakam Arslan Şehit ailesiyle iftar açtı

Of Kaymakamı Eren Arslan, Şehit Mehmet Karaca’nın evine konuk olarak ailesiyle birlikte oruç açtı.

Kaymakam Arslan Şehit ailesiyle iftar açtı

Manevi birlikteliğin en güzel yaşandığı aylardan biri olan Ramazan ayı dolayısıyla genellikle Köylerde yaşayan vatandaşlarla birlikte orucunu açan Of Kaymakamı Eren Arslan, Şehit Aileleri ve gazileri de unutmayarak ailesiyle birlikte evlerine konuk oluyor.

 

Kaymakam Arslan, Eşi Sermin Arslan ve Jandarma Komutanı Neşet Daler ile birlikte Şehit Mehmet Karaca’nın annesi Ayşe Karaca’nın evine konuk oldu.

 

Sıcak ve samimi ortamda geçen İftar programından çok memnun kalan Şehit Annesi Ayşe Karaca; “Kaymakam evladımız artık bizden biri gibi oldu. Kendisini görmesek özlüyoruz. Her fırsatta arar halimizi hatırımızı sorar. Bugün de evimize gelerek bizlere çok mutlu etti. Cenab-ı Allah tüm Devlet büyüklerimizden razı olsun” dedi.

 

Kardeşinin 1995 yılında Kuzey Irak’ta şehit düştüğünü belirten Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca; “Kaymakamımızı ve Jandarma Komutanımızı evimizde İftar programında ağırlamanın mutluluğu yaşıyoruz. Bizlerle birlikte bir tas çorbamızı paylaştıkları için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

 

Şehit ve Gazi ailelerimizin evlerine konuk olarak Ramazan’ın manevi duygusunu birlikte paylaşmak istediklerini belirten Kaymakam Arslan; “Bizleri evladı gibi görüp sofrasını açan Ayşe annemize çok teşekkür ederim. Bizler evlatlarının yerini tutamayız ama her daim Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini kendilerine göstermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Buradan tüm Şehit ve Gazi ailelerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyor küçüklerime sevgilerimi sunuyorum” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

SAYIN KAYMAKAMIM İLE EŞİ VE JANDARMA KOMUTANINA ŞEHİT AİLELERLNE GÖSTERDİKLERİ YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE SAYGILAR SUNARIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24