Kaymakam Arslan Kaymakamlık Personeliyle vedalaştı

Kaymakam Arslan, Of’taki son mesai gününde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü personeli ile yaptığı toplantıda personelleriyle vedalaştı.

Kaymakam Arslan Kaymakamlık Personeliyle vedalaştı

Kaymakam Arslan, Of’taki son mesai gününde son toplantısını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü personeli ile yaptı.

 

Milas Kaymakamlığına atanan Kaymakam Eren Arslan, mesaisini personeliyle yaptığı toplantı ile sona erdirdi.

 

Mesai saati sonuna doğru Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli personelle bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı toplantıda Kaymakam Arslan mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

 

27 Ağustos 2012 tarihinde Of’ta göreve başladığı zamanda görev yapan arkadaşlardan şu an görevine devam eden iki personel kaldığını belirten Kaymakam Arslan; “Emekli olan oldu, vefat eden oldu veya tayin oldu bir şekilde burada aramızda yoklar. Diğer arkadaşlarımızın birçoğu benden sonra burada göreve başladılar. Benimde görev sürem doldu ve buradan ayrılıyorum. Beraber mesai arkadaşlığı yaptık. Haklarınızı helal edin. Benim tüm haklarım size helal olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işinizi daha güzel yapmaya gayret edin. Devletimizin birer temsilciliğini yaptığınızı asla unutmayın. Ben sizlere güveniyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakamlık çalışanlarının gözyaşlarına hakim olamadığı toplantıda Kaymakam Arslan, tek tek kucaklaştığı personellerle vedalaştı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 7 yıl Önce

SAYIN KAYMAKAMIM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLER, SAĞLIKLI VE MUTLU YILLAR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24