Kaymakam Arslan Gürpınar’da

Of Kaymakamı Eren Arslan, Gürpınar Beldesi Taşhanpazarı mevkisinde yapımı devam eden köprü çalışmasında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Arslan Gürpınar’da

Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet  Öztürk’ü makamında ziyaret eden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Arslan: “Uzungöl yolu üzerinde bulunan İlçemiz çok önemli bir konuma sahip. Uzungöl’e giden ve gelen Turistlerin uğrak yeri olması için buralarda yapılacak olan çalışmalar çok büyük önem arz etmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın destekleri ile ilimize ve ilçemize önemli yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlardan biri olan Uzungöl yolu ilçemiz ekonomisi için büyük bir avantajdır.Bize düşen bu avantajı vatandaşlarımız açısından ekonomik bir kazanca dönüştürecek çalışmaları yapmaktır” dedi.

 

Üç ay gibi kısa bir zamanda bitirilmesi planlanan köprü inşaatında çalışan ustaların elini tek tek sıkan ve kolay gelsin dileklerini ileten Kaymakam Arslan, demirci ustasından demirin işlenmesiyle ilgili bilgiler alması ve  bir müddet çalışmaları takip etmesinin ardından inşaat sahasından ayrıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24