Kaymakam Arslan askerlerle oruç açtı

Of Kaymakamı Eren Arslan Of Jandarma komutanlığında vatani görevini yapan er ve erbaşlara bitlikte iftar açtı.

Kaymakam Arslan askerlerle oruç açtı
Ramazan Ayı nedeniyle farklı iftar programlarına katılarak toplumun hemen her kesimiyle iftarda buluşan Of Kaymakamı Eren Arslan, bu kez orucunu askerlerle birlikte açtı.

 

Müftü Recep Onat ve Emniyet Müdürü Taner Ulutaş ile birlikte Of Jandarma Komutanlığına giderek Karakol Komutanı Üsteğmen Neşet Daler ve askerlerle birlikte iftar yaptı.

 

Müftü Onat’ın iftar duası ile başlayan yemeğin ardından askerlere afiyet olsun diyen Kaymakam Arslan, “Ailenizden uzak bir ortamda kutsal bir hizmet olan vatani görevinizi yapıyorsunuz. İstedik ki bu mübarek Ramazan Ayı’nın iftarda buluşma güzelliğini ve bereketini birlikte yaşayalım. Sizlerin aile özleminizi gideremesek de ailevi bir ortamda birlikte iftar açtık. Allah kabul etsin.  Görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Arslan’a teşekkür eden Üsteğmen Daler; “Sayın Kaymakamımızın, Sayın Emniyet Müdürümüzün ve Sayın Müftümüzün bizlerle birlikte iftar açmaları bizlere mutluluk vermiştir. Değerli vakitlerini ayırarak bizlerle birlikte oruç açtılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

HAYIRLI İFTARLAR ALLAH NİCE İFTARLARA KAVUŞTURUR İŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24