Kaymakam Arslan 28 Şubat’ın şampiyonlarını kutladı

Of Kaymakamı Eren Arslan, Çocuk Oyunları 4.Türkiye Şampiyonasında Tombik ve Dokuztaş Oyun dalında Türkiye Şampiyonu olan 28 Şubat Ortaokulu öğrencilerini kutladı.

Kaymakam Arslan 28 Şubat’ın şampiyonlarını kutladı

Çocuk Oyunları 4.Türkiye Şampiyonasında Tombik ve Dokuztaş Oyun dalında Türkiye Şampiyonu olan 28 Şubat Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul eden Of Kaymakamı Eren Arslan şampiyon öğrencileri ve hocalarını kutladı.

 

Geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması, sağlıklı ve güçlü nesiller oluşturulması adına ülkenin dört bir yanından bir araya gelen çocukların kaynaşması adına düzenlenen Şampiyonaya Doğu Karadeniz Bölge Şampiyonu olarak katılan Of 28 Şubat Ortaokulu öğrencileri, Türkiye şampiyonu olmuşlardı.

 

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı Öğretmen ve Öğrencileri kutlayan Of Kaymakamı Eren Arslan; “Oyunların yaşaması adına düzenlenen bu organizasyonda emek veren herkese teşekkür ediyorum. Türkiye çapında yapılan bir organizasyonun en üst basamağında yer aldınız. Bize yaşattığınız bu gurur ve mutluluk için sizi yürekten kutluyorum. Bu tür aktiviteler sizlerin eğitimine ve insani yaşantınıza önemli katkılar sunacaktır. Bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri gelecek eğitim ve öğretim yılında da çeşitlendirerek arttıracağız” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Temsilcisi ve Kafile Başkanı Hakan Kurt ile Şampiyonada emeği geçen oyun liderleri Feyzullah Şahin’i Başarı Belgesiyle ödüllendiren Kaymakam Arslan; “ Yaptığı işi ile fark oluşturan kamu görevlilerini takdir etmek ve diğer çalışanlara örnek olmasını sağlamak adına bu başarıda emeği olan siz değerli öğretmenlerimizi Başarı Belgesi ile taltif ediyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

ÖNCELİKLE ÖĞRENCİLERİMİZİ YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİMİZE VE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24